Tarih: 05 Nisan 2022

08.04.2022 Tarihli Erasmus+Sınav Bilgileri Hk.

Sevgili Öğrenciler,

2021-2022 Bahar Dönemi Erasmus+ 2022 Projesi Sınavının Yazılı bölümü 8 Nisan 2022 Cuma günü Dudullu kampüsünde yüzyüze olarak yapılacaktır.

2021-2022 Bahar Dönemi Erasmus+ 2022 Projesi Sınavın Konuşma bölümü, 15 Nisan 2022 Cuma günü MS Teams üzerinden çevirimiçi olarak uygulanacaktır.

Sınav iki bölümden oluşur ve öğrencilerin her iki bölüme de katılmaları zorunludur.

08.04.2022 Yazılı Sınav (%75): 15:00 - 16:15 (Süre: 75 dk.)

15.04.2022 Sözlü Sınav (%25): 15:00 – 19:00 (Süre: Her öğrenci için en fazla 10 dk.)

Çevirimiçi – Microsoft Teams (MS Teams Programını bilgisayarınıza indirip, Doğus Üniversitesi mail giriş bilgilerinizle oturum açmanız gerekmektedir. )

Tüm öğrencilerin 8 Nisan 2022 Yazılı Sınav için saat 15.00’da Dudullu kampüste yerleştirildikleri sınıflarda sınava katılmaları gerekmektedir. Öğrencilerin sınav sırasında geçerli bir fotoğraflı kimlik (öğrenci kimlik kartı, pasaport, ehliyet), mavi tükenmez kalem, kalem ve silgi bulundurmaları gerekmektedir.

Tüm öğrencilerin 15 Nisan 2022 Sözlü Sınav için saat 15.00'da yerleştirildikleri Microsoft Teams gruplarına katılmaları gerekmektedir. Öğrencilerin sınav sırasında geçerli bir fotoğraflı kimlik (öğrenci kimlik kartı, pasaport, ehliyet) bulundurmaları gerekmektedir.

Konuşma sınavı için üniversitenin internet sitesinde 12 Nisan 2022 tarihinde duyurulacak olan Erasmus+ Konuşma Sınavı Randevu Listelerini inceleyiniz. Listelerde sınava gireceğinizi saati görebilirsiniz. Size tahsis edilen aralığında MS Teams'de çevrimiçi olmanız gerekir. Konuşma sınavı randevu listelerinde öğrenci numaranızın yanında yazılı olan belirtilen süre boyunca MS Teams'de çevirimiçi olun ve sınav görevlisinin aramasını bekleyin. Bilgisayar konusunda sorun yaşayan öğrenciler cep telefonlarına MS Teams uygulamasını indirerek cep telefonlarından da sınava katılabilir. Özetlemek gerekirse, verilen süre içinde MS Teams'de çevrimiçi olun ve sınav görevlisinin aramasını bekleyin.

Doğrudan Erasmus+ sınavı ile ilgili herhangi bir sorunuz olması durumunda Yabancı Diller Birimi’ne dflu@dogus.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Erasmus+ ile ilgili diğer sorularınız için Erasmus+ Ofisi’ne internationaloffice@dogus.edu.tr  adresinden ulaşabilirsiniz.

Başarılar dileriz.