Misyon-Vizyon
Misyonumuz
Aşçılık alanındaki öğrencilerin sorunlara çözüm üretebilecek yenilikçi fikirlere sahip olması, eleştirel bakış açısı geliştirerek donanımlı ve çok yönlü bireyler olarak kendilerini geliştirmeleri, üniversitemizin sunduğu mesleki eğitim ortamında çözüm odaklı anlayışla bilim, teknoloji, sanat ve kültür alanındaki gelişmelerinde öncü rol üstlenmek ve toplum yararına çalışmalar yapabilen bireyler yetiştirmektir.
Vizyonumuz
Dünya mutfağının ve ülkemizin farklı coğrafyalarındaki yemek kültürünün bilimsel metodlara dayalı farklı teknikler kullanarak ilerlemesini sağlayan, sektörel alanda gerekli bilgi ve donanıma sahip, araştırmaya önem veren ve bilgileri sentezleyen, iletişim kabiliyeti yüksek ve takım çalışmasına uyumlu aşçılar yetiştirmeyi hedeflemektir.